Ολοκληρωμένη Λογιστική Υποστήριξη

Η ολοκληρωμένη λογιστική υποστήριξη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τόσο οι ένοπλες δυνάμεις, όσο και η αμυντική βιομηχανία. Όσο ο αριθμός των συστημάτων σε υπηρεσία αυξάνει και λόγω της αλματώδους εξέλιξης της τεχνολογίας, είναι παραπάνω από αναγκαία η εξασφάλιση ότι ο τελικός χρήστης θα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος, ότι η διαθέσιμη βιβλιογραφία θα είναι πάντα ενημερωμένη και ότι τα αναγκαία ανταλλακτικά και η απαραίτητη τεχνική υποστήριξη θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση.  

Το ιδιαίτερα προηγμένο τεχνολογικά εκπαιδευτικό κέντρο της SSMART προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση, εκπαίδευση με την χρήση εξομοιωτών και εκπαίδευση με τη χρήση του πραγματικού συστήματος, εξασφαλίζοντας 100% ότι οι εκπαιδευόμενοι είναι σε θέση να χειριστούν τα σημερινά, πολύπλοκα και τεχνολογικά προηγμένα, συστήματα. 

Το εκπαιδευτικό κέντρο είναι εξοπλισμένο με συστήματα εξομοιωτών για κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο. Ο κάθε εξομοιωτής μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα, παρέχοντας την δυνατότητα δια-λειτουργικής και netcentric εκπαίδευσης.  

Την παρούσα περίοδο εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται για το Σύστημα Διαχείρισης Μάχης TACTICOS της εταιρείας THALES Nederland και για το Σύστημα Παρακολούθησης και Ελέγχου Συστημάτων IPMS της εταιρείας Imtech Marine and Offshore B.V.

logi1llogi2

logi3logi4